• Vilkår for bruk av 007.no og 007spill.no

  Vilkår for bruk av 007.no og 007spill.no


  1. Generelt

  007.no, inkludert 007spill.no (heretter kalt Tjenesten) drives av Som Avtalt As, og er en side som tilbyr spill på nett. Disse vilkårene gjelder for bruk av tjeneste og omfatter spillene, og alle andre aktiviteter og tjenester som finnes på siden.
  Ved bruk av tjenesten aksepterer du disse vilkårene. Dersom du ikke aksepterer vilkårene tillates du ikke å bruke tjenesten.

  2. Tjenestens innhold

  Tjenesten inkluderer flere tusen spill, videoer, nyheter og tjenester for å kommunisere, diskutere, dele og skape. Tjenesten kan også inneholde informasjon om deg selv som du har valgt å dele. Dette kan være tekster og kommentarer du legger inn, profilbilder og så videre. Tjenesten kan også innhold informasjon fra tredjeparter så som nyhetetsfeed og annonser.

  3. Bruk av tjenesten

  Uten å være medlem

  007 er åpen for alle, selv om du er medlem eller ikke. Som ikke-medlem kan du spille spill på vanlig måte, se videoer og ellers gjøre de aktiviter som ikke krever innlogging. 007 kan når som helst endre legge til nye funksjoner i tjenesten, eller flytte funksjoner til kun å gjelde for medlemmer.

  Som medlem

  Det er mulighet for å registrere en egen profil på 007. Du vil da få tilgang til flere funksjoner som ikke er tilgjengelig ellers. For at vi skal kunne skille medlemmer fra hverandre er du nødt til å oppgi noe personlig informasjon til oss. Spesielt gjelder dette e-post, fødselsdato, kjønn og bosted (kun kommune). Ved å akseptere vilkårene erklærer du også at den informasjonen du gir til oss er reell og at du ikke gir deg ut for å være en annen.

  Den informasjonen som blir gjort tilgjengelig for andre, via profilen din er kun ditt selvvalgte brukernavn, din alder og din kommune, og eventuell annen informasjon som du selv velger å legge ut.

  Våre spill er etter beste evne klassifisert etter aldersgrense, og som forelder kan det derfor være en god idè å opprette en konto for ditt barn, med riktig alder. Spill med høyere aldersgrense vil da blir skjult. Dette er dog ingen garanti for at det kan finnes spill som kan oppfattes som upassende for alderen. Dersom et spill ser ut til å ha feil aldersgrense, kan kontaktskjema på siden brukes for å rapportere dette.

  Dersom informasjon du oppgir ser ut til å være falsk eller oppfattes som upassende, kan administrator når som helst slette informasjonen, anmode brukeren om å gjøre det, eller å slette kontoen.

  Avslutte konto

  Du har rett til å slette kontoen når du måtte ønske. All informasjon om deg vil da bli fjernet fra våre sider. Du kan slette din konto via "Min side"

  4. Regler for bruk av tjenesten

  Du er personlig ansvarlig for de aktivitere du gjør på nettstedet. Dette gjelder, men er ikke begrenset til, all form for kommunkasjon, tekster, bilder og deling av media. Du kan ikke holde Tjenesten ansvarlig for eventuell skade som kan oppstå ved bruk av tjenesten som ikke samsvarer med våre vilkår for bruk. I tillegg til lokale lover så er tjenestens eiere all rett til å selv vurdere hva som anses som passende oppførsel og bruk av tjenesten. Eksempler på bruk som vil medføre konsekvenser for brukeren kan være:

  * Trusler, trakassering eller mobbing av andre brukere.
  * Hacking, cracking, eller på annen måte forsøk på å utnytte eventuelle feil/hull/problemer i tjenesten.
  * Rasisisme eller ideolistiske fornærmelser.
  * Kjedebrev og spam av alle slag
  * Reklame for andre nettsteder/produkter eller annet kommersiell virksomhet.
  * Å oppgi falsk identitet/utgi seg for å være noen annen.
  * Flood/Spam av gjestebøker/chat eller andre kommunkasjonsplattformer
  * Opplasting deling av filer/media med upassende innhold.
  * Modifikasjon av tjenesten
  * Bruk av eksterne programmer for å spille spillene, eller får ekstra fordeler i tjenesten.
  * Upassende oppførsel overfør mindreårige.

  Ser vi at du har brutt disse vilkårene, eller andre vilkår for Tjeneste, og enhver form for ulovlige aktiviterer, vil dette få konsekvenser for deg. Konsekvensene kan være advarsler, tidsbegrenset utestegning fra funksjoner eller hele Tjenesten, sletting av konto og anmeldelse.

  5. Personvern

  Vi setter personvern høyt, og vi garanterer at vi etter beste evne, og med de forhåndsregler vi kan ta, vil forsøke å beskytte personlig informasjon på best mulig måte. Det anbefalles likevel at du er forsiktig med hva slags personlig informasjon du oppgir på egen hånd, og at du også tar nødvendige forhåndsregler.

  Informasjonen som du oppgir ved registrering brukes for å skille deg fra andre medlemmer. Utover den informasjonen som vises på din profil, vil informasjonen bli brukt hvis vi skulle behøve å ta kontakt med deg, foreta egne analyser eller markedsundersøkelser. Vi vil ikke dele din personlige informasjon med tredjepart uten ditt eksplisitte samtykke. I tillegg til den informasjonen du selv oppgir, kan vi samle inn data som brukes til statistiske formål. Dette kan være IP-adresse, nettlesertype og operativsystem. Vi bruker også cookies for å lagre midlertidige data, og lette navigasjonen på sidene.

  Informasjon du oppgir vil bli lagret på vårt datasenter i Helsingborg, Sverige. Personlig informasjon som du eventuelt oppgir vil bli behandlet på best mulig måte, og vi tar i bruk nødvendige tilltak for å sikre dette.

  6. Kontakt

  Du kan når som helst kontakte Som Avtalt. Kontakten skal skje gjennom post til Som Avtalt AS, Parkveien 14A, 3186 HORTEN , eller via e-post.

Gratis spill, Online spill, Flash spill,Mobilspill, Spillvideoer, trailere og Super Mario Spill
007 Spill © 2008-2011 Som Avtalt | Kontakt |